AKTUALNO / VIJESTI

BORBA S KORONOM

U srijedu i u subotu masovno cijepljenje u Sportskoj dvorani Ekonomske - Županija traži cijepljenje po tvrtkama

U srijedu i u subotu masovno cijepljenje u Sportskoj dvorani Ekonomske - Županija traži cijepljenje po tvrtkama

Inicijativu županijskih gospodarstvenika Vladi su prenijele županica i dožupanica

Ovog tjedna, u srijedu i subotu, će u našoj županiji biti organizirano masovno cijepljenje u Školskoj sportskoj dvorani Ekonomske škole, a gospodarstvenici Karlovačke županije su zatražili i cijepljenje po tvrtkama.

Poručile su to članovima Vlade na današnjem sastanku dožupanica koja obnaša dužnost županice Martina Furdek Hajdin i njena zamjenica Vesna Hajsan Dolinar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sastanak je održan online, a predstavnici Vlade sa županima su razgovarali o cijepljenju protiv COVID-19.

- Kako je najavljeno, narednih tjedana kontinuirano će dolaziti značajnije veće količine cjepiva te je cilj sastanka bio da svi budu organizirani i spremni na dolazak većih količina cjepiva. Župani su apelirali za veće procjepljivanje građana, za što je preduvjet i redovita opskrba cjepivom svih županijskih Zavoda za javno zdravstvo, objavili su u Županiji.

Dodali su da je Furdek Hajdin izvijestila da se u Karlovačkoj županiji organizira masovno cijepljenje na dvije lokacije, u Karlovcu i Ogulinu, kao i pojedinačno kod liječnika obiteljske medicine, te prenijela inicijativu gospodarstvenika s područja Karlovačke županije za organiziranjem cijepljenja po tvrtkama, radi važnosti i stabilnosti gospodarskog sektora kao temelja i sigurnosti razvoja županije.

Izdvojeno


Reci što misliš!