AKTUALNO / VIJESTI

ZA GOSTE, ALI I DOMAĆE!

Turistički blog: Karlovačke osobitosti iz pera Morane Rožman, Ivančice Šebalj, Hrvoja Stojanova i Darka Lisca

Turistički blog: Karlovačke osobitosti iz pera Morane Rožman, Ivančice Šebalj, Hrvoja Stojanova i Darka Lisca

U atriju Starog grada Dubovca predstavljen je novi turistički projekt - svojevrsni turistički blog, koji je namijenjen jednako gostima našeg grada, kao i Karlovčanima koji žele saznati više o svom gradu. 

Iz pera Morane Rožman, Ivančice Šebalj, Hrvoja Stojanova i Darka Lisca, blog vodi posjetitelja kroz pet kategorija, koje, kako je najavila direktorica TZ Karlovca Marina Burić, neće biti i konačne: "Mjesta i doživljaji", "Kultura i umjetnost", "Na meniju", "U prirodi" i "Foto priče". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradske osobitosti i povijest prvenstveno predstavljaju Ivančica Šebalj (onu stvarnu) i Morana Rožman (onu možda ne toliko stvarnu, ali jednako neodvojivu od Karlovca, kao što je priča o "labatorcima"), gradska događanja i ponudu Darko Lisac, a Hrvoje Stojanov predstavlja gastro užitke karlovačkog kraja. Sami blogeri predstavili su se na zanimljiv način - čitajući dijelove svojih priča iz raznih kutaka dubovačke utvrde.

- Vjerujem da će sve priče koje će se naći na blogu biti zanimljive i onima koji tek istražuju Karlovac, kao i onima koji su u našem gradu rođeni i odrasli. Pozivam vas zato sve da istražite blog, time i Karlovac, pronađete svoju priču, a možda uskoro i vi napišete svoju priču, kazala je Marina Burić.

Blog možete pronaći OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!