AKTUALNO / VIJESTI

NAGRAĐENI

Za Dan županije uručena županijska priznanja, Ivančici Rubido nagrada za životno djelo

Za Dan županije uručena županijska priznanja, Ivančici Rubido nagrada za životno djelo
www.kazup.hr

Osim nagrade za životno djelo, uručeno je i pet Plaketa Karlovačke županije

- Neka ove nagrade i priznanja budu poticaj za vrijeme koje je pred nama, za koje ne znamo kakvo će biti i ne znamo što nas čeka. No, vjerujem da kroz zajedništvo, poticanje i ustrajnost možemo učiniti mnogo jedni za druge bez obzira na sve izazove. Možemo i moramo jer toliko je mnogo potrebitih, koji traže ruku spasa na raznim razinama. Vjerujem da ćemo i dalje nastaviti ovako djelovati i pomažući drugima, pomoći sebi samima, kazala je Ivančica Rubido, dobitnica županijske nagrade za životno djelo, zahvaljujući u ime nagrađenih županijskim priznanjima.

Uručena su im u povodu Dana županije, 1. svibnja, a Plakete Karlovačke županije dobili su: Nada Gerber, za poseban doprinos u razvoju županijskog obrtništva i predan humanitarni rad; funkcionalno integrirane Opća bolnica Karlovac, Opća bolnica i bolnica branitelja Domovinskog rata Ogulin i Specijalna bolnica za produženo liječenje Duga Resa, za poseban doprinos u borbi protiv bolesti COVID-19, liječenju i organizaciji zdravstvene zaštite tijekom pandemije koronavirusa; Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije, za izniman doprinos u zaštiti zdravlja stanovnika Karlovačke županije, Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, za poseban doprinos u zaštiti sigurnosti stanovnika i imovine Karlovačke županije, te Savez udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, za izniman doprinos u skrbi, potpori i socijalnoj inkluziji osoba s invaliditetom na području Karlovačke županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Obzirom na pandemijsku godinu i ono što, nažalost, još uvijek traje i na ono što je iza nas, s osobitim zadovoljstvom čestitam svim dobitnicima javnih priznanja, posebno svim medicinskim djelatnicima, bez obzira gdje radili, pa i onima koji nisu nagrađeni jer je broj Plaketa ograničen - sigurno svi zaslužuju veliko, veliko hvala svih građana naše županije, rekao je Ivan Vučić, predsjednik Županijske skupštine.

Izdvojeno


Reci što misliš!