AKTUALNO / VIJESTI

PREDIZBORNI BROJ

Stranački bilten HDZ-a za vaše novce! Karlovački tjednik u svom "trash" stilu dao sve od sebe da još malo potakne birače da glasaju za HDZ-ove kandidate

Stranački bilten HDZ-a za vaše novce! Karlovački tjednik u svom

"U nedjelju na birališta" poziv je s naslova u još jednom mozaično složenom okviru naslovnice Karlovačkog tjednika kakvu bi grafički bolje osmislio vjerojatno svaki osnovnoškolac.


Karlovački tjednik nastavlja u svom stilu, a današnji je, predizborni broj u potpunosti prilagodio trenutku, kako bi valjda Karlovčane koji će za to uopće dati sedam kuna još malo potaknuo da glasaju za HDZ-ove kandidate.

HDZ-ov stranački bilten tako je na naslovnici istaknuo nasmiješenog HDZ-ovog ministra Olega Butkovića i HDZ- ovu kandidatkinju za županicu Martinu Furdek kako se šakama pozdravljaju ispred novog mosta u Gornjem Pokupju koji će, kaže nam naslov, biti otvoren već do kraja godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samo pogledom na naslovnicu Tjednika saznajemo da je počeo projekt Aglomeracije (koji je počeo još prije više od mjesec dana), kao i da će Centar Nikole Tesle na Rakovcu svoja vrata otvoriti - do kraja godine.

Sredinom rujna, dakle za četiri mjeseca, piše nam Tjednik, započet će još jedan infrastrukturni projekt - gradnja rotora u karlovačkom naselju Logorište. HDZ-ov gradonačelnik u lovu na drugi mandat dobio je i treću fotografiju na naslovnici Tjednika, onu s jedinom donekle aktualnom vijesti, doduše od prije tri dana, kad je u Karlovcu obilježen Dan Europe. 

"U nedjelju na birališta" poziv je s naslova u još jednom mozaično složenom okviru naslovnice Karlovačkog tjednika kakvu bi grafički bolje osmislio vjerojatno svaki osnovnoškolac. Čini se da se u tom naslovu uredniku dogodio propust jer je samo trebao dopisati "glasajte za HDZ".

Na sadržaj samih novina nije se potrebno dodatno ni osvrtati jer se u njemu već "sve zna".

Novi Karlovački tjednik zanimljivo je na Facebooku prokomentirao politički aktivist Nikola Badovinac. 

- Za 7 kn mozete kupiti HDZ-ov stranački pamflet, gradske novine plaćene našim novcem. Damir Mandićc je vješto nastavio kako mu je mentor Damir Jelić pokazao. Damir Jelić = Damir Mandić.  Šteta šta je gradonačelnik debelokožac i nema srama. Kad tad će i Mandic pasti i šetati kao duh svojim kvartom. Karma je zanimljiva, piše Badovinac. 

Izdvojeno


Reci što misliš!