AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Planirate vikend provesti na otvorenom i u prirodi? Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje

Planirate vikend provesti na otvorenom i u prirodi? Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje
Ivo Čagalj/Nel Pavletić/Pixsell

Petak će početi promjenjivim ili pretežno oblačnim vremenom, prijepodne će kiša i pljuskovi češći biti uz obalu, a zatim će od sredine dana oborina biti i u unutrašnjosti

Dane pred nama obilježit će izmjena sunčanih i oblačnih sati, a bit će i lokalnih pljuskova ili povremene kiše. Temperatura ostaje oko ugodnih 20-ak stupnjeva.

Petak će početi promjenjivim ili pretežno oblačnim vremenom, prijepodne će kiša i pljuskovi češći biti uz obalu, a zatim će od sredine dana oborina biti i u unutrašnjosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najviše oblaka će i danas biti oko Rijeke i u Gorskom kotaru gdje će kiše i pljuskova biti veći dio dana, a lokalno će pasti i obilna oborina. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na moru i jugo. Dnevna temperatura oko 20 stupnjeva, u gorju nešto niža.

I tijekom vikenda će nam pritjecati vlažan i nestabilan zrak pa će i idućih dana biti promjenjivo sa sunčanim razdobljima, ali i povremenom kišom i pljuskovima. U kopnenim predjelima će oborine bit češće od sredine dana, a novo jače pogoršanje sprema se potkraj nedjelje. Uz slab do umjeren jugozapadnjak temperatura će ujutro biti oko 10, a tijekom dana oko 20 stupnjeva.

Na Jadranu će pljuskovi biti češći u subotu prijepodne, a zatim će u nedjelju u Dalmaciji uglavnom izostati, dok će se na sjevernom dijelu zadržati nestabilno s povremenom kišom ili pljuskovima. Puhat će većinom umjereno jugo, a temperatura će i uz obalu biti oko ugodnih 20 stupnjeva.

Izdvojeno


Reci što misliš!