AKTUALNO / IZBORI 2024.

UŽIVO S RAKOVCA

Petračić s umjerenim optimizmom očekuje prve rezultate, Mikulandrić najavljuje svoj ulazak u drugi krug

Petračić s umjerenim optimizmom očekuje prve rezultate, Mikulandrić najavljuje svoj ulazak u drugi krug

Na Rakovcu su se u prostorijama SDP-a okupili koalicijski partneri iz Nezavisne liste Naš Karlovac Davora Petračića, SDP-a, HSS-a i Reformista. 

Uz relativni optimizam promatraju se trenutni rezultati u četiri najveća grada, a očekuju se dobre vijesti i iz Karlovca:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vjerujem da će ovi izbori pokazati i donijeti određene pomake i da ćemo moći sa zadovoljstvom gledati na rezultate. Veseli me i pobjeda Možemo u Zagrebu, jer to otvara mogućnosti za bolju suradnju sa Zagrebom, koje dosad gotovo da nije ni bilo. Poneke rezultate s biračkih mjesta imamo, ali sve je to dosad previše malobrojno da bih iznosio u javnost, čekamo 21 sat i prve objave, ističe Davor Petračić.

Stjepan Mikulandrić, SDP-ov kandidat za župana, ističe da se nada drugom krugu. Prokomentirao je i rezultate SDP-a u najvećim gradovima koji su, osim u Rijeci, vrlo loši, no rekao je da ipak treba pričekati službene rezultate.

- Žao mi je da je odaziv birača opet bio mali u cijeloj Hrvatskoj, to je nešto na čemu svi moramo raditi, ali sada je tako kako je. Kažem, što se tiče bitke za župana, vjerujem da ću biti u drugom krugu.

Izdvojeno


Reci što misliš!