AKTUALNO / VIJESTI

USKORO NOVA ADRESA

Karlovački Centar za socijalnu skrb definitivno seli u nekadašnju Vojnu ambulantu - projekt rekonstrukcije i uređenja vrijedan 14,3 milijuna kuna

Karlovački Centar za socijalnu skrb definitivno seli u nekadašnju Vojnu ambulantu - projekt rekonstrukcije i uređenja vrijedan 14,3 milijuna kuna

Preseljenju Centra podršku je dalo Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Centar za socijalnu skrb Karlovac s adrese u Meštrovićevoj preselit će u Klaićevu ulicu, u nekadašnju Vojnu ambulantu.

I definitivno je to potvrđenu na sastanku u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, koje će, dogovoreno je, pomoći i u osiguravanju potrebnih financijskih sredstava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Do kraja godine očekuje se izdavanje građevinske dozvole, nakon čega će se krenuti u realizaciju projekta, kažu u Karlovačkoj županiji.

Nekadašnja Vojna ambulanta, podsjetimo, nakon što ju je država dala na korištenje Županiji, spominjala se kao depadansa obližnjeg Doma sv. Antun, za teško bolesne korisnike, no ispostavilo se da bi smještaj oboljelih od Alzheimerove bolesti po osobi mjesečno stajao više od 9.000 kuna pa se od te ideje odustalo.

Nakon toga, Ministarstvo državne imovine 2019. je zgradu od 1.232 četvorna metra dodijelilo na uporabu Centru za socijalnu skrb Karlovac u svrhu smještaja djelatnika, inventara i opreme.

Procijenjeno je da će za izradu projektno - tehničke dokumentacije i radove na rekonstrukciji i uređenju zgrade biti potrebno 14,3 milijuna kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!