AKTUALNO / VIJESTI

BIZARAN SLUČAJ

Ozaljski uhoda - mjesecima pratio poznanicu svoje žene, pa završio na sudu i onda tamo iznio iznenađujuću obranu - plaćao sam joj seks!

Ozaljski uhoda - mjesecima pratio poznanicu svoje žene, pa završio na sudu i onda tamo iznio iznenađujuću obranu - plaćao sam joj seks!
foto ilustracija

Najviše ju je prestrašilo ono što je napravio u "Jazbini"

Muškarac u dobi od 43 godine s područja Ozlja proglašen je krivim na Općinskom sudu u Karlovcu zbog nametljivog ponašanja prema poznanici, te je nepravomoćno osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine.

Utvrđeno je da je žensku osobu koja mu se našla na meti uhodio, sačekivao u šumskim predjelima kada bi tom dionicom ceste prolazila u svojem automobilu te je onda pratio, a jednom prilikom je u nju uperio svoju ruku te kažiprstom i palcem simulirao pištolj. Sve to skupa je nju prestrašilo, pa je sve ispričala policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Okrivljeni muškarac je negirao krivnju, te iznio iznenađujuću obranu. Naveo je da je sa ženskom osobom koja ga je prijavila bio - ljubavni par, međutim da joj je plaćao seksualne usluge po 400 kuna, kako s njom ne bi došlo do problema. A problemi su ipak počeli, i to kada je to sve ona, priča on, ispričala njegovoj supruzi te počela dolaziti k njoj, jer su si rođakinje.

Oštećena je kazala da je ona samo susjeda njegove supruge. Za njega kaže da ga poznaje samo iz viđenja, da se nikada nisu pozdravljali te se ne nalaze ni u kakvim odnosima, demantirajući i bilo kakvu ljubavnu vezu. Navodi da ju je okrivljeni znao sačekivati, onda bi je pratio automobilom, pa pretjecao i zaustavljao, te bi dolazio u njeno dvorište kada ona ne bi bila kod kuće. Gesta s kažiprstom i simuliranim pištoljem dogodila se u šumskom predjelu "Jazbina" i to ju je jako prestrašilo.

Problemi s njim, kaže, započeli su kada su se on i njegova supruga jako posvađali sa svojim roditeljima, tada je do nje došla njegova supruga i zamolila je da malo ostane dok se ne smiri situacija. Tada su počeli i problemi sa njezinim suprugom. Njih dvije inače se prije nisu družile niti posjećivale.

Okrivljenik je prigovorio iskazu svjedokinje da je neistinit, da laže i da ona njega jako dobro poznaje, kao i da joj je davao novac. Sudac mu nije povjerovao.

Izdvojeno


Reci što misliš!