AKTUALNO / VIJESTI

DNEVNO IZVJEŠĆE

Pogoršala se situacija s koronavirusom: U Karlovačkoj županiji od jučer troje preminulih, šestero novozaraženih

Pogoršala se situacija s koronavirusom: U Karlovačkoj županiji od jučer troje preminulih, šestero novozaraženih

U samoizolaciji se nalazi 145 osoba

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata troje ljudi je preminulo od posljedica koronavirusa, a zaraženo šestero.

PCR testovima od 45 testiranih, zaraza je potvrđena kod dvije osobe, iz Duge Rese i Plaškog, dok je brzim antigenskim testom, od 106 testiranih, potvrđena kod četiri osobe: dvije iz Ogulina i dvije iz Slunja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na bolničkom liječenju na COVID odjelima trenutno se nalazi  15 osoba: OB Ogulin 1, OB Karlovac 14. U posljednja 24 sata novoprimljene su 2 COVID pozitivne osobe, po jedna u OB Ogulin i OB Karlovac, a otpuštena jedna, iz OB Karlovac. Na respiratoru se nalaze 2 COVID pozitivne osobe, u OB Karlovac. U posljednja 24 sata na COVID odjelu karlovačke opće bolnice preminule su 2 COVID pozitivne osobe: jedna muška osoba (1939. godište) i jedna ženska osoba (1945. godište), a na COVID odjelu ogulinske bolnice jedna ženska osoba (1933. godište), izvijestio je županijski Stožer Civilne zaštite.

Po izvješću PU karlovačke, u samoizolaciji se nalazi 145 osoba.

U Karlovačkoj županiji od početka pandemije virusa COVID-19 zaražano je 14.249 osoba, preminulo u bolnicama 480 i 33 COVID pozitivne osobe po izvješću mrtvozornika, dok jes bolničkog liječenja otpušteno 1.098.

Izdvojeno


Reci što misliš!