AKTUALNO / VIJESTI

BORBA S KORONOM

Karlovačka županija neće imati "COVID autobuse", ali ima mobilne timove - Zoretić: Cijepe veće grupe, no idu i kod jedne osobe koja ne može na punkt

Karlovačka županija neće imati
Pixsell/KAportal

COVID autobusi za cijepljenje, koji bi obilazili različite lokacije i u kojima bi bilo organizirano cijepljenje, za sad nisu u planu

Karlovačka županija neće imati "COVID autobuse", koji bi obilazili različite lokacije i u kojima bi bilo organizirano cijepljenje, ali ima mobilne timove koji dolaze cijepiti veće grupe ljudi, čak i samo jednu osobu ako ona ne može do punkta za cijepljenje.

Potvrdio je to KAportalu ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo Branko Zoretić, kazavši da ovakvi autobusi za sad nisu u planu jer mobilni timovi obavljaju cijepljenje na području cijele županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svih šest domova zdravlja imaju registrirane mobilne timove koji dolaze cijepiti veće grupe ljudi, primjerice, u tvrtke, ali osobe koje ne mogu na punkt za cijepljenje, starije, nemoćne; doći će cijepiti i jednu osobu. Radimo tako već tri mjeseca i nastavit ćemo i dalje, rekao je Zoretić.

Zainteresirani na cijepljenje i dalje mogu na neki od punktova u županiji, od ponedjeljka će biti uvedeni i dodatni termini, odnosno, dani kada će se to moći obaviti i bez prethodnog naručivanja.

- I u sportsku dvoranu Ekonomske škole u Karlovcu od 8 do 12 i od 14 do 16 sati može se doći na cijepljenje bez naručivanja i najave, poručio je Zoretić.

Izdvojeno


Reci što misliš!