AKTUALNO / VIJESTI

POČIVAO U MIRU

Velika tuga! Karlovčani oplakuju Marina Kundića - napustio nas je veliki prijatelj, dobar čovjek kojeg nikad nećemo zaboraviti

Velika tuga! Karlovčani oplakuju Marina Kundića - napustio nas je veliki prijatelj, dobar čovjek kojeg nikad nećemo zaboraviti

Zla sudbina po tko zna koji put se grubo poigrala s ljudima, a sad nam je oduzela Marina.

Nekoliko sekundi nepažnje vremešnog vozača na otvorenoj cesti kod Lemić Brda u okolici Karlovca  bilo je dovoljno za još jednu veliku tragediju, šok i tugu jer nas je napustio jedan od najboljih među nama. Život je ponovo pokazao koliko je nepošten i da smo svi ovdje samo u prolazu.  

Karlovčani oplakuju Marina Kundića (40), brižnog oca i supruga, sina, brata, prijatelja i čovjeka koji je uvijek za svakoga imao vremena, kako za svoje najbliže, brojne prijatelje i poznanike, tako i studente karlovačkog Veleučilišta gdje je radio kao glavni tajnik i predavač. 

Rekreativna vožnja biciklom u zadnje je vrijeme postala strast i zadovoljstvo mladog, ali izrazito stručnog pravnika koji je u svom, nažalost kratkom radnom vijeku već imao višegodišnje iskustvo rada na Trgovačkom sudu u Karlovcu, te se skrasio na Veleučilištu u kojem je brzo postao vrlo omiljen. Svi su ga voljeli zbog njegove divne osobnosti i topline, jer je uvijek bio raspoložen i otvoren za svakoga, spreman za pomoć, bilo savjetom ili da i sam zasuče rukave. 

No zla sudbina po tko zna koji put se grubo poigrala s ljudima, a sad nam je oduzela Marina. 

S ove se vožnje nije vratio. Ostala je samo neizreciva tuga, neostvareni snovi, planovi i svi oni lijepi trenuci koje nećemo provesti zajedno. Počivao u miru dobri čovječe. 

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak u 14 sati na groblju Jamadol.

Izdvojeno


Reci što misliš!