AKTUALNO / VIJESTI

HUMANITARNA AKCIJA

Ivani za život! Majka jednogodišnjeg djetata oboljela od sarkoma, prijatelji pokrenuli sakupljanje pomoći za liječenje i terapiju

Ivani za život! Majka jednogodišnjeg djetata oboljela od sarkoma, prijatelji pokrenuli sakupljanje pomoći za liječenje i terapiju

Pred Ivanom je treća operacija u posljednja četiri mjeseca.

Život Ivane Štajduhar do veljače ove godine nalikovao je životu svake majke tek rođenog djeteta. No, rijeku snova i budućnosti ovoj majci razrušila je teška dijagnoza zloćudnog karcinoma, koji je Ivanu prikovao za bolnički krevet. Nažalost, dijagnoza je teška, sarkom je već metastazirao, iza Ivane u ova četiri mjeseca već su dvije operacije i kemoterapije u Zagrebu. No, nade ima, vjere još više, te je pred Ivanom uskoro i nova operacija.

Kako bi joj priuštili adekvatno liječenje, terapiju i lijekove, Ivanini prijatelji pokrenuli su humanitarni val dobrote i organizirali prikupljanje novčane donacije, jer kako kažu, do sada je Ivana bila ta koja je nesebično pomagala, darivala pozitivnu energiju i osmjeh, a sada njoj treba pomoć.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Molimo sve drage ljude da doniraju tko koliko može. Svaka kuna je dobro došla za daljnje liječenje, bez jedne kave se može, a bez lijeka ne. U pitanju je život, u pitanje je odrastanje malog djeteta. Mi vjerujemo u Ivanu i njezinu snagu, vjerujete i vi, poručili su Ivanini prijatelji iz Žakanja.

Podaci za uplatu donacije:

Ivana Štajduhar
Pavlovac 37, 47 240 Slunj

RAIFFEISEN BANK
IBAN  HR1424840083225952377
Opis plaćanja: Donacija za Ivanu

Izdvojeno


Reci što misliš!