AKTUALNO / VIJESTI

PUTNICI DOŠLI NA SVOJE

Putnicima stiglo olakšanje - vraća se linija radničkog vlaka iz smjera Ozlja: Zahvaljujemo gradonačelnici Bošnjak na brzoj intervenciji

Putnicima stiglo olakšanje - vraća se linija radničkog vlaka iz smjera Ozlja: Zahvaljujemo gradonačelnici Bošnjak na brzoj intervenciji

Od 21. lipnja do 3. rujna uvedena je linija putničkog vlaka iz smjera Ozlja, s polaskom u 5:48, no kako doznajemo na takvom rješenju inzistirat će se i nakon tog perioda.

Nakon što je sa završetkom školske godine najavljeno ukidanje jutarnje linije Ozalj - Karlovac s polaskom iz Ozlja u 07:11, Grad Ozalj je u dogovoru s građanima zatražio od Hrvatskih željeznica pomicanje polaska vlaka koji je polazio iz Ozlja, u 05:14.

Kako obavještavaju iz Grada, Hrvatske željeznice udovoljile su tom zahtjevu, te je navedeni vlak u razdoblju od 21. lipnja do 03.rujna 2021. godine pomaknut, odnosno s polaskom iz Ozlja u 05:48, ujedno kako je najpotrebitiji putnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zahvaljujemo Hrvatskim željeznicama što su uvažile našu zamolbu i pristale usuglasiti vozni red na zadovoljstvo naših građana koji svakodnevno putuju na posao u Karlovac ili Zagreb i učenika koji u ljetnim mjesecima pohađaju praktičnu nastavu, poručuju iz Grada.

Ovaj potez Grada Ozlja posebno pozdravljaju putnici, koji kako nam kažu, novi vozni red itekako će im ići na ruku, kako radnicima, školarcima tako i starijim osobama.

- Alternativni vlak koji je uveden prije par mjeseci kao zamjena za ukinutu liniju radničkog vlaka i kretao je sat vremena od ranije, bio je čisti promašaj. Linija s polaskom od 6 sati odgovara putnicima koji rade od 7 sati, školarcima radi nastave i prakse, ujedno se na nadovezuje na liniju prema Zagrebu. To je ono šta treba putnicima ruralnih krajeva, a to bi trebala biti i svrha javnog prijevoza, kažu nam putnici, te dodaju kako ovom prigodom žele uputiti zahvalu gradonačelnici Lidiji Bošnjak, koja im je izišla u susret, ukazala razumijevanje i brigu za njih, te u jakom kratkom roku riješila višemjesečnu sagu oko prijevoza.

- Vjerujemo da će gradonačelnica Bošnjak pronaći rješenje i da se zadrži ova linija putničkog vlaka i na jesen, dodaju. 

A kako doznajemo, na tome se i radi, kao i na mogućim korekcijama u ostalom djelu voznog reda putničkih linija iz smjera Ozlja, a sve s ciljem zadovoljavanja potreba svih kategorija putnika. 

Izdvojeno


Reci što misliš!