AKTUALNO / VIJESTI

PODIGAO TUŽBU

Nikola Hanžel tužio Davora Petračića - zbog štetnih tvrdnji i povrede prava osobnosti traži odštetu od 300 tisuća kuna

Nikola Hanžel tužio Davora Petračića - zbog štetnih tvrdnji i povrede prava osobnosti traži odštetu od 300 tisuća kuna

Nikola Hanžel kao privatna osoba, ali i Lana Commerce kao pravni subjekt, tužili su pri Općinskom sudu u Karlovcu Davora Petračića zbog izgovorenog na press konferenciji koju je kao kandidat za gradonačelnika Karlovca održao u blizini Lana Korane. Tako proizlazi iz objave na Facebook stranicama Nezavisne liste Naš Karlovac, gdje je objavljen i sadržaj tužbe.

Odvjetničko društvo Olujić, Pezić & partneri koje zastupa Hanžela i tvrtku, zbog štetnih tvrdnji i povrede prava osobnosti (odnosno neimovinske štete), odnosno povrede časti,dobrog glasa i ugleda traže od Petračića 300.000 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spomenute štetne tvrdnje prema tužbi se odnose na izjave s press konferencije u kojima Petračić ističe da će vodna građevina koju gradi Hanžel ugroziti Karlovac, da isti provodi samovolju te da je riječ o užasnom zidu koji će negativno utjecati na izlijevanje Korane i biti jezičac na vagi da poplava bude pogibeljna za Karlovac. Spornim smatraju i optužbe za "anomalije prošle administracije" te nazivanje projekta "projektom kod kojeg je sve otišlo kvragu od samog početka".

Uz 300.000 kuna traži se i naknada parničnih troškova.

Izdvojeno


Reci što misliš!