AKTUALNO / VIJESTI

strahota

Obrat u ličkom slučaju: Muškarca je ubio njegov sin - zatukao ga je sjekirom na spavanju

Obrat u ličkom slučaju: Muškarca je ubio njegov sin - zatukao ga je sjekirom na spavanju

Otac je dugogodišnji obiteljski zlostavljač.

Tragedija u Rapainom Klancu dobila je svoj tragični nastavak. Muškarca u dobi od 52 godine jučer ujutro, naime, ubio je vlastiti sin, onaj koji je zločin prijavio policiji. Sve je nakon brutalnog čina pokušao prikazati kao upad razbojnika koji su mu potom ubili oca, ali je istoga dana popodne priznao sve.

Mediji pišu da je otac bio godinama obiteljski zlostavljač, zbog čega ga je nedavno naupustila supruga i najstarije dijete, dok su sin i mlađa kćerka ostali živjeti s njim, trpeći dalje nasilje. Sin se zaštitnički ponašao prema sestrici, te se s ocem skoro svakodnevno svađao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kobne noći s posla na obližnjoj pilani je stigao oko 2 sata u noći, a dva sata kasnije je uzeo sjekiru i njome oca zatukao na spavanju nekoliko puta ga udarivši u glavu. Potom je malu odveo do prvih susjeda, putem je pozvao policiju.

Mirno je dočekao dok su došli istražitelji, no njegova verzije događaja bila im je sumnjiva, inzistirali su na detaljima, a onda ga suočili s kontradiktornostima. Priznao je sve jučer u popodnevnim satima, te policiji predao sjekiru koju je u međuvremenu sakrio.

Danas u 15 sati je priveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, te potom kod suca istrage na Županijski sud, gdje je također ispitan. Očekuje se da će mu biti određen istražni zatvor, s obzirom na težinu kaznenog djela.

Izdvojeno


Reci što misliš!