AKTUALNO / VIJESTI

BICIKLIJADA

Krenula biciklijada po Karlovačkoj županiji - uz članove Pedale laganini sudjeluju i gosti iz drugih županija

Krenula biciklijada po Karlovačkoj županiji - uz članove Pedale laganini sudjeluju i gosti iz drugih županija

Tijekom nedjelje, planirana ruta je na relaciji Slunj - Primišlje - Bosiljevo - Netretić - Zadobarje - Karlovac. Dvodnevna biciklistička ruta duga je 212 kilometara.

Povodom proslave Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede te Dana hrvatskih branitelja, organizirana je 12. biciklijada Karlovačke županije pod nazivom "Od Kupe do Kapele 2021". 

Biciklijadu je organizirao sportsko - rekreacijski klub "Pedala laganini" iz Karlovca, a bicikliste je na startu ispratila županica Martina Furdek Hajdin, čija ruta završava u kasnopopodnevnim satima u Slunju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sudionici biciklijade dolaze iz Karlovca, Zagreba, Rijeke, Delnica i Koprivnice. 

Tijekom nedjelje, planirana ruta je na relaciji Slunj - Primišlje - Bosiljevo - Netretić - Zadobarje - Karlovac. Dvodnevna biciklistička ruta duga je 212 kilometara. Predsjednik kluba Vladimir Latković istaknuo je kako se za navedenu utrku javilo 15 sudionika, od kojih su neki iz susjednih ali i onih županija koje nam i nisu tako blizu.

- Cilj županijske biciklijade je razvijanje sportsko -rekreacijskih aktivnosti i podizanje ekološke svijesti kod djece, mladeži i odraslih građana naše županije, kroz njihovo sudjelovanje u biciklističkoj vožnji u pojedinim dionicama ili etapama biciklijade te medijsko prezentiranje prirodnih raznolikosti i bogatstava naše Županije na lokalnoj i državnoj razini, kažu nam u Karlovačkoj županiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!