AKTUALNO / VIJESTI

NATJEČAJ SAMO FORMALNOST?

Karlovačka županija uskoro će dobiti novog pročelnika Ureda župana - u igri je nekoliko imena, no službeno postupak još uvijek traje

Karlovačka županija uskoro će dobiti novog pročelnika Ureda župana - u igri je nekoliko imena, no službeno postupak još uvijek traje

Sadašnji pročelnik Kristijan Čujko odlazi na novi posao, navodno u karlovačko Veleučilište na mjesto glavnog tajnika

Karlovačka županija nakon nepune tri godine imat će novog pročelnika Ureda župana.

Sadašnji, Kristijan Čujko, koji je postao pročelnik dok je župan bio Damir Jelić,  sad odlazi na novi posao, navodno u Veleučilište i to na mjesto glavnog tajnika ove ustanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tko će doći na mjesto pročelnika trebalo bi se znati vrlo brzo s obzirom da je natječaj bio otvoren do petka. Navodno je u igri nekoliko imena i to sve već poznate osobe koje su i zaposlene u javnom sektoru. Kako doznajemo, na pročelničko mjesto u Karlovačkoj županiji mogao bi jedan sad aktualni gradski pročelnik, zaposlenica županijske Razvojne agencije ili Karlovčanka zaposlena u državnom uredu u Zagrebu. 

Iz Karlovačke županije tek poručuju da natječaj, koji je bio otvoren do petka, ipak još nije završen.

- Izvješćujemo vas da je postupak po objavljenom natječaju za izbor pročelnika Ureda župana još u tijeku. Po završetku postupka i izborom kandidata o svemu ćemo pravovremeno izvjestiti javnost, odgovorili su nam iz Ureda županice.

Nema sumnje da će najveća referenca biti stranačka iskaznica, jer i funkcija pročelnika ili pročelnice podrazumijeva osobu od punog povjerenja za neposredno izabranu županicu Martinu Furdek - Hajdin kao i za njezinu zamjenicu Vesnu Hajsan - Dolinar. Natječaj je sam po sebi i u ovom slučaju samo formalnost, a što će se dalje događati pokazat će idući tjedni. 

Izdvojeno


Reci što misliš!