AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

Od jučer još 32 osobe oboljele od korone u Karlovačkoj županiji - sve je veći pritisak na bolnice, jučer na covid odjelima hospitalizirano devet osoba

Od jučer još 32 osobe oboljele od korone u Karlovačkoj županiji - sve je veći pritisak na bolnice, jučer na covid odjelima hospitalizirano devet osoba

- Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 26 osoba, a na COVID odjelu ogulinske bolnice 12 osoba.

Od jučer u Karlovačkoj županiji imamo 32 nova slučaja zaraze koronavirusom, ovaj broj oboljelih je detektiran od ukupno 179 testiranih osoba.

Stožer civilne zaštite Karlovačke županije je izvijestio da je s područja grada Karlovca 16 osoba, Duge Rese 2, Ozlja 2, Slunja 3, općina Barilović 1, Cetingrad 1, Generalski Stol 3, Josipdol 1, Lasinja 1, Netretić 1 i Tounja 1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije bilo preminulih osoba, a prema izvješću PU Karlovačke 300 osoba je u samoizolaciji.

- Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 26 osoba, a na COVID odjelu ogulinske bolnice 12 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljeno je 9 osoba oboljelih od COVID-a, a otpuštene su 3 osobe. Na respiratoru se nalaze 2 COVID pozitivne osobe, kažu nam još u Stožeru.

Od početka pandemije u Karlovačkoj županiji je ukupno do sada od COVID-a oboljelo 15.036 osoba, preminulo jeu bolnicama 494 osobe te 35 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava. S bolničkog liječenja su otpuštene 1.152 osobe.

Izdvojeno


Reci što misliš!