AKTUALNO / VIJESTI

dirljiva ispovijest

Kakva priča! Splićaninu se na putu iz Vinkovaca pokvario auto! Pomogao mu čovjek kojeg nije poznavao: 'Hvala vam'

Kakva priča! Splićaninu se na putu iz Vinkovaca pokvario auto! Pomogao mu čovjek kojeg nije poznavao: 'Hvala vam'
foto ilustracija

Nitko mu nije htio pomoći, no kad je već digao ruke od svega, pomogao mu je jedan Danijel...

 Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode jedan je Ivan podijelio svoju dirljivu priču. Naime, on je ujutro krenuo iz Splita prema Vinkovcima kako bi kupio automobil.

No, na povratku kući automobil mu se pokvario i ostao je na cesti u Popovači. Nitko mu nije htio pomoći, no kad je već digao ruke od svega, pomogao mu je jedan Danijel...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Put je trajao 12 sati i napokon, kad sam stigao, našao sam se s čovjekom i kupio auto. Bio sam sretan mislio sve super, ali kako da ne… Moji problemi s automobilom kreću kad sam se ušao na autocestu Vinkovci - Zagreb. Nakon sto kilometara, auto mi je počeo puštati gorivo i javljaju se mnogi problemi, te sam se prisilno morao zaustaviti u malom mjestu Popovača. Bilo je 23:30 sati dok sam se vozio, tražio mehaničara i dok su me svi odbijali.

Vidio sam da radi još jedan lokal, stao sam i zatekao šefa… U caffe bar Dino nalazio se Danijel vlasnik lokala, koji me saslušao. Naručio sam piće razmišljao šta ću, a Danijel je došao na rješenje da dođem kod njega. Ponudio mi je smještaj, a nikad me vidio nije.

Hajde što mi nije htio naplatiti piće, ali nije htio naplatiti ni smještaj i još ujutro mi je rekao da odem u kafić, sjednem, popijem šta želim. Stvarno nisam mogao vjerovati da takvi ljudi postoje. Isto tako mi je pomogao da pronađem mehaničara po imenu Ćato koji mi je odmah ujutro uzeo automobil, popravio i potrudio se da dijelovi iz Zagreba dođu u šta bržem roku.

Poslije podne tog dana, kad je sve bilo gotovo, kad sam shvatio da u svakome zlu ima nešto dobro, onda čovjeku čak i nije žao što se dogode neke stvari, npr. auto pokvari, nije mi žao jer da mi se nije pokvario ne bih upoznao Danijela, za kojeg znam da ću uvijek imati prijatelja u Popovači, a i on da ima u Splitu. Isto tako ne bih upoznao njegov lokal i jako super konobaricu koja mi je pravila društvo do 14 sati i govorila kako će sve biti uredu…

Malo tko bi primio stranca u kuću kojeg nikad nije vidio i želim da svi znaju za Danijela iz Popovače, jako dobrog čovjeka i bajkera i tko god ovo bude čitao molio bih da posjetite i mjesto i njegov lokal Caffe bar Dino. Nećete požaliti. I ovim putem se zahvaljujem vama svima što nisam spavao na ulici i što sam brzo krenuo svojoj kući. Hvala Vam", napisao je Ivan.

Izdvojeno


Reci što misliš!