AKTUALNO / VIJESTI

policija u akciji

Policija uhvatila tri dosta pijana vozača - u Karlovcu je jedan bio za volanom teretnjaka, a u Ogulinu je 18-godišnjak prouzročio prometnu nezgodu

Policija uhvatila tri dosta pijana vozača - u Karlovcu je jedan bio za volanom teretnjaka, a u Ogulinu je 18-godišnjak prouzročio prometnu nezgodu
foto ilustracija - PIXELL

Svi su pohvatani u noćnim satima i završili su na triježnjenju u policijskim prostorijama

Tri dosta pijana vozača uhvatila je policija sinoć na cestama Karlovačke županije. Oni su zavrršili na triježnjenju u policijskim prostorijama, a njihove priče u policijskom izviješću.

Sinoć u 22.30 sati u Karlovcu policijski službenici utvrdili su da teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,97 g/kg upravlja 41-godišnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također su utvrdili da je sinoć u 23.40 sati u Karlovcu osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,55 g/kg upravljao 25-godišnjak.

Policijski službenici su sinoć u 23.20 sati i u Ogulinu utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,51 g/kg upravlja 18-godišnjak, koji je prethodno prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Izdvojeno


Reci što misliš!