AKTUALNO / VIJESTI

KAKAV PEH

Presuda za "krivo" parkiranje: Napio se, pa prejako stisnuo papučicu gasa i "pogodio" drugo vozilo. Očajni vlasnik nemoćno ga je promatrao

Presuda za
foto ilustracija

Čim je došla policija, dala mu je "dreger" koji je pokazao već očito - imao je 2,19 promila alkohola u krvi

Vozač iz Plaškog osuđen je na Prekršajnom sudu na 12.000 kuna novčane kazne jer je pijan, na parkiralištu vožnjom unatrag udario drugo parkirano vozilo.

Dogodilo se, dakako, odmah do kafića u kojemu se napio, a da stvar bude bolje, cijelo vrijeme ga je vlasnik drugog vozila gledao kako se opija, kako tetura do svojeg VW-a i konačno, kako pogađa njegovog limenog ljubimca, nenamjerno, ali kirurški precizno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dogodilo se to 2. rujna 2019. godine, deset minuta nakon ponoći. Čovjek je izašao na piće sa suprugom, a ovaj drugi već je dobrano "zabrodio" u kafiću kultnog imena - Broadway. Kako je on to sve doživio ispričao je na sudu.

- Čovjeka poznajem iz viđenja, bio je vidno pijan, zaključio sam to po količini čaša koje su bile ispred njega i koje bi prevrtao prilikom kretnji. Gledao sam ga kako odlazi na parkiralište, pa sam krenuo i ja, sluteći da će se nešto dogoditi. Vidio sam automobilska svjetla, a onda i čovjeka kako stoji kraj njih, tada je već bio udario u moje vozilo. Ponavljao je samo: Izvini, izvini! - priča čovjek.

Zajedno su pogledali oštećenja, vidio je da mu je pukao branik. Pijani je htio da se nagode i da izbjegne policiju, ali trijezni vlasnik vozila ipak je pozvao policiju, jer je sumnjao da bi ikad dobio neku odštetu. Pijani je negodovao, bio je revoltiran i ljut.

Čim je došla policija, dala mu je alkotest i on je napuhao 2,19 promila. Materijalna šteta na udarenom vozilu je bila u vrijednosti 10.000 kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!