AKTUALNO / VIJESTI

prepucavanje

TEŠKE ODLUKE(3) - HDZ-ov Mamić odgovorio SDP-ovoj Malović: Vaša stranka je politički zec, a vi se ne snalazite u vremenu i prostoru

TEŠKE ODLUKE(3) - HDZ-ov Mamić odgovorio SDP-ovoj Malović: Vaša stranka je politički zec, a vi se ne snalazite u vremenu i prostoru

"Vi ste predsjednica po mjeri"

Tema ovog političkog nadmudrivanja su "teške odluke". Termin je prvi upotrijebio vijećnik Tihomir Mamić(HDZ) referirajući se na SDP-ovo napuštanje vijećnice prilikom rasprave oko imenovanja Koranskog mosta, a onda mu je SDP odgovorio, odnosno njihova predsjednica Dragica Malović.

Mamić sada vraća lopticu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poštovana gospođo Malović,

moj istup na sjednici Gradskog vijeća Grada Karlovca povodom preimenovanja Koranskog mosta u Most Specijalne jedinice policije „Grom“nije bio motiviran osobnim animozitetom prema Vama i zaista smatram da ste Vi kao mlada snaga SDP-a u Karlovcu po mom dubokom uvjerenju predsjednica po mjeri. Bez obzira na hrpu konstrukcija u vašem priopćenju na moj račun to neće umanjiti društveni afinitet koji gajim prema Vama kao predsjednici SDP-a koja svoju partiju vodi suvereno putem bez povratka.

Svojim istupom na sjednici želio sam još jednom podsjetiti sve građane grada Karlovca, a i šire da vi kao politička opcija u zadnja tri desetljeća svojim odlukama u političkoj areni zaista odajete dojam u prenesenom značenju „političkog zeca“.

U političkom kontekstu sebe ne smatram osobom poznatom po donošenju „teških političkih odluka“, ali u kontekstu rasprave na gradskom vijeću, vremena i zbivanja koje ste vi problematizirali kao jedan od sudionika Domovinskog rata i vremena u kojima se stvarala slobodna i neovisna hrvatska država mogu reći da sam izrazito ponosan na sve svoje postupke i odluke koje sam donosio u to vrijeme. Vaši istupi samo su pokazatelj političkog nesnalaženja u vremenu i prostoru.

Odlazak je novo-stara SDP-ova strategija.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!