AKTUALNO / VIJESTI

KORONA U ŠKOLAMA

U osnovnim školama Karlovačke županije u samoizolaciji čak 396 učenika i 20 razrednih odjela, u srednjim školama situacija bolja

U osnovnim školama Karlovačke županije u samoizolaciji čak 396 učenika i 20 razrednih odjela, u srednjim školama situacija bolja

Ovo je tek treći tjedan nastave

Tek je završio treći tjedan nastave, a zbog koronavirusa u škole već ne ide 528 učenika u Karlovačkoj županiji: 60 ih je zaraženo, 468 u samoizolaciji!

Pri tom se većinom radi o osnovnoškolcima; njihovi starije kolege, barem za sad, uspješnije odolijevaju zarazi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U osnovnim školama u petak je tako bio 51 pozitivan učenik, u samoizolaciji njih 396, te čak 20 razrednih odjeljenja. Istovremeno je na virus pozitivno 10 zaposlenika osnovnih škola, a 5 u samoizolaciji. 

U srednjim školama situacija je znatno bolja ili bar manje loša: na virus je pozitivno 9 učenika, u samoizolaciji su 72 i jedan razredni odjel. Zaposlenih u srednjim školama pozitivno je 3, a u samoizolaciji 2.

- U odnosu na četvrtak, u osnovnim školama su 4 pozitivna učenika i 1 pozitivan zaposlenik više, a u srednjim školama 3 pozitivna učenika i 1 pozitivan zaposlenik manje, rekli su nam u Stožeru civilne zaštite Karlovačke županije.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!