AKTUALNO / VIJESTI

STANJE EPIDEMIJE

Od jučer u Karlovačkoj županiji šest novozaraženih od korone, u bolnicama 30 osoba - u samoizolaciji čak 209 osnovnoškolaca

Od jučer u Karlovačkoj županiji šest novozaraženih od korone, u bolnicama 30 osoba - u samoizolaciji čak 209 osnovnoškolaca
Jurica Galoic/PIXSELL

- U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 15.458 osoba, preminulo je u bolnicama 501 osoba te 35 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava.

S nedjeljom dolazi i manji broj novozaraženih osoba u Karlvoačkoj županiji jer jučer nije radio Drive in punkt za testiranje na Luščiću.

No u Karlovcu svejedno ima pet novih slučajeva, od ukupno šest u Karlovačkoj županiji. Onaj jedan zabilježen je u Rakovici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nije bilo preminulih osoba, a prema izvješću PU Karlovačke 380 osoba je u samoizolaciji. U protekla 24 sata utvrđeno je 1 kršenje mjere samoizolacije, izvijestio je Stožer civilne zaštite.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 20 osoba, a na COVID odjelu ogulinske bolnice 10 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljena je 1 osoba oboljela od COVID-a, a otpuštena je 1 osoba. 

- U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 15.458 osoba, preminulo je u bolnicama 501 osoba te 35 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava. Od početka pandemije je s bolničkog liječenja otpušteno 1.186 osoba, kažu u Stožeru.

Ponovo se vodi i statistika obljelih učenika i nastavnika, kao i broj onih koji su završili u samoizolaciji. 

U osnovnim školama na današnji dan imamo 35 covid pozitivnih učenika i 7 zaposlenika. 209 učenika nalazi se u samoizolaciji, što je 16 razrednih odjela, a pod tom mjerom je i 4 zaposlenika osnovnih škola.

U srednjim školama je zaraženo osam učenika i tri zaposlenika. U samoizolaciji je 49 učenika (jedan razred) i niti jedan nastavnik. 

Trend je ipak dobar jer u odnosu na petak manji broj i zaraženih i onih u samoizolaciji. 

Izdvojeno


Reci što misliš!