AKTUALNO / VIJESTI

USPJEŠAN PROJEKT

Aquatika slavi peti rođendan uz brojne programe diljem grada, narednog petka na sam rođendan besplatan ulaz za sve

Aquatika slavi peti rođendan uz brojne programe diljem grada, narednog petka na sam rođendan besplatan ulaz za sve

U samoj Aquatici 22. listopada ulaz je slobodan za sve zainteresirane, dok će u subotu i nedjelju ulaznice biti na popustu 50%.

Karlovački slatkovodni akvarij Aquatika proslavit će u petak 22. listopada peti rođendan, a tim povodom diljem grada odvijaju se brojne aktivnosti vezane uz karlovački akvarij. 

Sve počinje već danas izložbom u Paviljonu Katzler, koji je gotovo pretvoren u mali akvarij, uz brojne popratne zanimljivosti o ribama. Aquatika će povodom rođendana "posjetiti" i brojne druge karlovačke ustanove - u knjižnici će u ponedjeljak biti predstavljena izdanja Aquatike u proteklih pet godina, a bilo ih je dosta, dok će na dječjem odjelu biti održana prigodna radionica. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srijedu 20. listopada u Franjevačkom samostanu održat će se razgovor na temu ribe kao simbola, od sljedećeg petka prigodna je izložba i u Gradskom muzeju Karlovac, dok će u nedjelju 24. listopada u Zorin domu biti besplatno odigrana "riblja" detektivska predstava "Na tragu".

U samoj Aquatici 22. listopada ulaz je slobodan za sve zainteresirane, dok će u subotu i nedjelju ulaznice biti na popustu 50%. Cijeli taj vikend održavat će se mnogobrojne radionice, igraonice, kvizovi, a bit će tu i lutkarski mjuzikl "Šumska bajka". Svakako vrijedi posebno napomenuti da će biti predstavljena i nova virtualna šetnja kroz akvarij. Programi će se paralelno odvijati i na šetnici uz Koranu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!