AKTUALNO / VIJESTI

KAOS NA GRANICI

Velike gužve na Graničnom prijelazu Maljevac, neki su čekali i po 10 sati za ulazak u BiH, danas i sutra moglo bi tako biti u suprotnom smjeru

Velike gužve na Graničnom prijelazu Maljevac, neki su čekali i po 10 sati za ulazak u BiH, danas i sutra moglo bi tako biti u suprotnom smjeru
foto GPMaljevac.net

Dodatni problem vozačima zasigurno je stvarala loša opremljenost ovog prijelaza na kojem nema niti sanitarnog čvora, tako da je ovo čekanje zaista bilo - krajnje neugodno.

Protekla dva dana stvarala se ogromna gužva na Graničnom prijelazu Maljevac za ulaz u Bosnu i Hercegovinu. Isprva se čekalo 3-5 sati, a kulminacija je bila sinoć kada su neki u redu na granici čekali i nevjerojatnih 10 sati!

Ionako čestim gužvama na Maljevcu pridonijela je činjenica da je u Austriji u utorak praznik, dok su u Sloveniji počeli školski praznici pa su se mnogi gastarbajteri odlučili na produženi vikend. No, zato se pojačane gužve očekuju danas i možda još i više sutra u suprotnom smjeru. Sve to dodatno je pogoršala činjenica da je Granični prijelaz Bogovolja bio zatvoren zbog - pada sistema.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako ističe portal GP Maljevac, koji često piše o problemima na ovom prijelazu, dodatni problem vozačima zasigurno je stvarala loša opremljenost ovog prijelaza na kojem nema niti sanitarnog čvora, tako da je ovo čekanje zaista bilo - krajnje neugodno.

Izdvojeno


Reci što misliš!