AKTUALNO / VIJESTI

TUŽNA VIJEST

Preminula je dr. Branka Pavlić Marić, omiljena dugoreška obiteljska liječnica: "Koronavirus joj je prošlog tjedna uzeo majku, a sada i nju"

Preminula je dr. Branka Pavlić Marić, omiljena dugoreška obiteljska liječnica:

Ona se testirala prije desetak dana i bila je pozitivna, ali su se svi nadali da će se oporaviti.

Od posljedica koronavirusa u 60-godini jučer je preminula poznata i omiljena dugoreška liječnica obiteljske medicine u Domu zdravlja Duga Resa dr. Branka Pavlić Marić. U ovoj je zdravstvenoj ustanovi počela je raditi još 1996. godine kao zaposlenica, a od 2000. tamo je ugovorno sa svojom ordinacijom obiteljske medicine.

Kroz posljednjih 25 godina kroz njezinu je ambulantu prošlo na tisuće Dugorešana i stanovnika okolnih mjesta, a malo koji neće imati samo lijepe riječi o njoj. Izuzetno pozitivna, vedra i dostupna, a opet profesionalna. Kažu nam njezine kolege da je, iako privatnik, bila dio kolektiva i uvijek spremna pomoći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na internetskim stranicama Doma zdravlja još uvije stoji obavijest da dr. Pavlić Marić ne radi u periodu od 15.11. do 19.11. No, nažalost, nikada se više neće vratiti u svoju ambulantu.

U Domu zdravlja Duga Resa njezini su kolege u nevjerici. Kažu nam da joj je prošloga tjedna od koronavirusa preminula majka. Ona se testirala prije desetak dana i bila je pozitivna, ali su se svi nadali da će se oporaviti. Virus je, međutim, bio snažniji, prikovao ju je uz respirator Opće bolnice Karlovac, te je tamo i preminula.

Počivala u miru. Iskrena sućut obitelji, kolegama i pacijentima.

Izdvojeno


Reci što misliš!