AKTUALNO / VIJESTI

POLICIJSKI POSAO

Mladi biciklist (20) pijan s 2,4 promila prošao kroz crveno na križanju "brze ceste" - trijeznio se u policiji, slijedi prijava

Mladi biciklist (20) pijan s 2,4 promila prošao kroz crveno na križanju

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Policija ne hvata samo pijane vozače automobila nego i bicikliste, a upravo je jedan takav jučer uhvaćen na raskrižju karlovačke "brze ceste" i Trga hrvatskih branitelja. 

- Noćas su policijski službenici u Karlovcu prilikom nadzora i upravljanja cestovnim prometom zaustavili 20-godišnjaka koji je kroz raskrižje Prilaz Većeslava Holjevca – Trg hrvatskih branitelja prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također je utvrđeno da je mladić upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2,40 promila alkohola u krvi i bez reflektirajućeg prsluka. Kako navode iz PU karlovačke, zbog počinjenih prekršaja protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog, a do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten je u posebne prostorije policije.  

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

- Nepoznati počinitelj je u noći 29. studenog na širem području Karlovca provalio u ugostiteljski objekt od kuda je otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta bit će utvrđena po dostavljenom odštetnom zahtjevu. Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 26. do 29. studenog na području Ogulina pravnoj osobi otuđio nadzornu kameru. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna, izvijestili su još iz policije. 

Izdvojeno


Reci što misliš!