AKTUALNO / VIJESTI

LOKALNI STOŽER

Karlovačka županija od jučer ima još troje preminulih, u ponedjeljak uobičajeno manji broj slučajeva, tek 10 - na covid odjelima bolnica 80 pacijenata

Karlovačka županija od jučer ima još troje preminulih, u ponedjeljak uobičajeno manji broj slučajeva, tek 10 - na covid odjelima bolnica 80 pacijenata

U posljednja 24 sata u bolnice je novoprimljeno 6 osoba oboljelih od COVID-a, te je otpuštena 1 osoba. Na respiratoru se nalazi 7 COVID pozitivnih osoba.

- U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 10 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, javljaju nam u Stožeru civilne zaštite. Broj je očekivano puno manji nego inače jer nije radio jedini punkt za masovno testiranje u Karlovcu, onaj u bivšoj vojarni Luščić.

Od detektiranih novih slučajeva zaraze s područja grada Karlovca je 6 osoba, Duge Rese 1, Slunja 1, općine Barilović 1 i Žakanja 1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema izvješću PU Karlovačke 350 osoba je u samoizolaciji. 

- U posljednja 24 sata na COVID odjelu karlovačke opće bolnice su preminule 2 ženske osobe (obje 1932. godište), a na COVID odjelu ogulinske bolnice jedna ženska osoba (1942. godište), izvijestio je Stožer.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 50 osoba, a na COVID odjelu ogulinske bolnice 30 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljeno je 6 osoba oboljelih od COVID-a, te je otpuštena 1 osoba. Na respiratoru se nalazi 7 COVID pozitivnih osoba.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 22.528  osoba, preminulo je  bolnicama 619 osoba te 42 COVID pozitivne osobe izvan bolničkog sustava, a otpušteno s bolničkog liječenja je 1.467 osoba.

Izdvojeno


Reci što misliš!