AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA UZIMA ŽIVOTE

Tužnu bilancu preminulih u Karlovačkoj županiji od jučer upotpunile još tri osobe - imamo 156 novozaraženih, 8 pacijenata na respiratoru

Tužnu bilancu preminulih u Karlovačkoj županiji od jučer upotpunile još tri osobe - imamo 156 novozaraženih, 8 pacijenata na respiratoru
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U posljednja 24 sata novoprimljeno je osam osoba oboljelih od COVID-a, a isto toliko ih je i otpušteno s liječenja. Na respiratoru se nalazi 8 COVID pozitivnih osoba.

Još troje preminulih od posljedica zaraze koronavirusom od jučer je upotpunilo tužnu pandemijsku bilancu u Karlovačkoj županiji. Po podacima Stožera civilne zaštite do sada imamo 624 preminulih u bolnicama, te 42 covid pozitivne osobe koje su umrle izvan bolničkog sustava. 

- U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 156 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. S područja grada Karlovca je 78 osoba, Ogulina 10, Duge Rese 19, Ozlja 5 i Slunja 7.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Situacija po općinama: Bosiljevo 3, Cetingrad 1,  Draganić 2, Generalski Stol 4, Josipdol 13, Kamanje 2, Krnjak 3, Lasinja 3, Netretić 1, Plaški 3, Tounj 1 i Vojnić 1.

- U posljednja 24 sata na COVID odjelu karlovačke opće bolnice je preminula jedna muška osoba (1940. godište), a na COVID odjelu ogulinske bolnice jedna ženska osoba (1943. godište) i jedna muška osoba (1950. godište), kažu nam u Stožeru.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se 51 osoba, a na COVID odjelu ogulinske bolnice 27 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljeno je  osam osoba oboljelih od COVID-a, a isto toliko ih je i otpušteno s liječenja. Na respiratoru se nalazi 8 COVID pozitivnih osoba.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 22.800  osoba, s bolničkog liječenja je otpuštene 1.483 pacijenta.

Izdvojeno


Reci što misliš!