AKTUALNO / VIJESTI

POZNATI GLAZBENIK

U petak u Knjižnici za mlade predstavljanje rock autobiografije Borisa Leinera "Sve bio je ritam"

U petak u Knjižnici za mlade predstavljanje rock autobiografije Borisa Leinera

U petak u 19 sati u Knjižnici za mlade održat će se promocija rock autobiografije „Sve bio je ritam“ poznatog hrvatskog glazbenika Borisa Leinera.

Boris Leiner legendarni je bubnjar Azre, Vještica, Haustora, Šo Mazgoona, a njegova je knjiga ubrzo poslije objavljivanja postala hit. Objavljena je u Hrvatskoj i Srbiji, a uskoro će biti prevedena i na makedonski jezik.

Ovo suvremeno i zabavno štivo obuhvaća najzanimljivije trenutke Leinerove bogate karijere. Literatura je to za fanove, ali i široku čitalačku publiku željnu još jednog insajderskog viđenja novog vala. Knjigu je ilustrirao iskusni crtač i grafički dizajner Davor Schunk te se njegovi crteži isprepliću s tekstom koji predstavlja svojevrsnu sliku tog vremena iz Leinerove autoironične perspektive.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broj mjesta je ograničen te je svoj dolazak potrebno prijaviti putem e-pošte na [email protected]. Za sudjelovanje na promociji potrebno je imati i valjanu EU digitalnu covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju te se je potrebno pridržavati i ostalih važećih epidemioloških mjera.

Izdvojeno


Reci što misliš!