AKTUALNO / VIJESTI

NALAZI SE U PRITVORU

Sin u Puli ubio majku i oca: 'Malo je bio čudan, spreman za napraviti sr***. To je to kada ti se pomuti razum'

Sin u Puli ubio majku i oca: 'Malo je bio čudan, spreman za napraviti sr***. To je to kada ti se pomuti razum'
Sasa Miljevic/PIXSELL

Koji su motivi ubojstva, istražitelji tek trebaju ustanoviti.

Danas u Puli dogodilo se teško dvostruko ubojstvo u Argonautskoj ulici gdje je sin ubio oca i majku. Policija je došla na mjesto zločina oko 16,15 sati i pronašla dvije mrtve osobe u kući. 

Kako piše Glas Istre, žrtve su D.B. i N. B., a počinitelj je njihov 30-godišnji sin V.B. Glas Istre objavio je kako je ubijeni D. B. dugogodišnji radnik Uljanika u kojemu je bio i rukovoditelj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"On je cijeli život živio ovdje s roditeljima. Sestra se makla s dečkom. Kao mali smo se svi družili. On ima tridesetak godina. Svaki dan je na biciklu. Malo je bio čudan. Bio je spreman za napraviti sr***. Na prvu se vidi, kada ga vidite, mada ja nisam nikad imao s njime problema. Navodno se to dogodilo još sinoć. Izgleda da nije pucao jer nitko nije čuo pucanj. Tata mu je radio na građevini, mama isto u redu. Svi su tu šetali. Sasvim u redu ljudi. Radili jedan i drugi. To je to kada ti se pomuti razum", kazali su susjedi za Jutarnji list.

Koji su motivi ovog ubojstva, istražitelji tek trebaju ustanoviti.

Podsjetimo, policija je informaciju o dva tijela u obiteljskoj kući u Puli dobila nešto nakon 16 sati. Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač kazala je kako se sumnja da je riječ o nasilnoj smrti, a da je osoba koja se dovodi u svezu s događajem nalazi se u policijskoj postaji Pula.

Kazala je da na toj adresi na kojoj se dogodilo ubojstvo nije bilo ranijih postupanja, ali i da je sin od prije poznat policiji, no ne po nasilnim kaznenim djelima. 

Sokač je kazala da će se tek nakon završenog očevida znati točno vrijeme smrti dviju osoba koje su pronađene mrtve i onda će se objaviti i na koji su način usmrćene.

Izdvojeno


Reci što misliš!