AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje ovaj vikend: Subotnje jutro bit će pretežno sunčano, a dalje...

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje ovaj vikend: Subotnje jutro bit će pretežno sunčano, a dalje...

Danas od jutra pretežno sunčano, na Jadranu i potpuno vedro, a ponegdje je u unutrašnjosti moguća magla

U prostranoj anticikloni i danas i sutra dosta sunca, osobito na Jadranu, dok će u unutrašnjosti biti sve češća, u nedjelju i dugotrajna magla i niski oblaci.

SUBOTA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas od jutra pretežno sunčano, na Jadranu i potpuno vedro, a ponegdje je u unutrašnjosti moguća magla. Opet će zapuhati bura - većinom slaba do umjerena, jedino podno Velebita i Biokova povremeno i jaka.

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno sunčano, jedino je sjevernije moguće nešto više oblaka. Vjetar slab, a temperatura između 6 i 8 stupnjeva.

Bez veće promjene i na istoku zemlje - samo malo oblačnije u odnosu na jučer, ali i dalje uz dosta sunca. Uz slab do umjeren sjeverozapadnjak temperatura oko 7, 8 stupnjeva.

U Dalmaciji sunčano i vedro. Puhat će slaba do umjerena, tek ponegdje na udare i jaka bura, a temperatura većinom između 13 i 17 stupnjeva.

Podjednako toplo i na sunčanom sjevernom Jadranu, dok će u gorju uz više oblaka ipak biti hladnije. Puhat će umjerena, na udare i jaka bura.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

U nedjelju u unutrašnjosti česta i dugotrajna magla, bit će je i u ponedjeljak, a zatim je uz više oblaka utorak i opet u četvrtak moguće vrlo malo slabih oborina. Jutra u novom tjednu ostaju hladna, dok će danju ostati oko 7, 8 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu još u nedjelju većinom sunčano, jedino je oko Rijeke krajem dana moguće više oblaka i malo kiše. U novom tjednu uz obalu promjenjivije, a tek rijetko će pasti i malo slabih oborina. Temperatura do sredine tjedna bez veće promjene, a zatim nešto svježije.

Izdvojeno


Reci što misliš!