AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Do sredine tjedna stabilno i sunčano, na kopnu ujutro uz maglu: Od četvrtka jačanje oborina

Do sredine tjedna stabilno i sunčano, na kopnu ujutro uz maglu: Od četvrtka jačanje oborina

Na moru od petka jača bura pa će biti vedrije, ali i hladnije

Nakon prolaska hladne fronte danas će opet jačati greben anticiklone, ali samo na kratko jer se već u četvrtak spušta duboka dolina koja će donijeti novu dozu nestabilnosti.

UTORAK

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijepodne na zapadu unutrašnjosti nešto oblačnije, dok će na istoku i Jadranu od jutra biti pretežno sunčano, na krajnjem jugu i potpuno vedro. Puhat će slab, u Slavoniji i umjeren sjeverozapadnjak, a uz obalu slaba od umjerena, u Dalmaciji povremeno i jaka bura i sjeverni vjetar.

Poslijepodne će se i na zapadu unutrašnjosti razvedravati, a na jugu ostaje većinom vedro, ali i vjetrovito uz povremeno jaku buru. Temperatura u kopnenim predjelima između 4 i 10, a n Jadranu od 10 do 15 stupnjeva.

DO KRAJA TJEDNA NA KOPNU

U srijedu stabilno i većinom sunčano, ali ujutro česta magla, a krajem dana će se jače naoblačiti pa će u četvrtak biti oborina na granici kiše i snijega, a u gorju će ponegdje pasti i desetak centimetara novog snijega. Ostaje hladno, osobito ujutro nakon vedrijih noći, odnosno u srijedu i zatim opet za vikend.

DO KRAJA DANA NA MORU

Na Jadranu sredinom tjedna sunčano uz južinu i razmjerno toplo, ali već krajem srijede jače naoblačenje s kišom, u četvrtak lokalno i obilnom. Od petka jača bura pa će biti vedrije, ali i hladnije.

Izdvojeno


Reci što misliš!