AKTUALNO / VIJESTI

ako piješ ne vozi

U policijskoj "raciji" uhvaćeno 15 pijanih vozača, rekorder je "pao" u Ogulinu, a iz Duge Rese je državljanin BiH odveden ravno na sud

U policijskoj
foto ilustracija - KAportal/Pixabay

U akciji je kontrolirano 250 vozača, najpijaniji je bio 22-godišnjak

U noći na nedjelju na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija "Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga". U akciji je kontrolirano 250 vozača, a njih 15 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

- Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 22-godišnjaka iz Ogulina u iznosu od 1,92 g/kg, javili su iz PU karlovačke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dan ranije, u petak na području Duge Rese za volanom je uhvaćen 35-godišnjak iz BiH, također pod utjecajem alkohola.

- Policijski službenici su 21. siječnja prilikom kontrole prometa u mjestu Belavići utvrdili da kolnikom županijske ceste br. 3183 osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,64 g/kg, upravlja 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj, navidi policija u svojem priopćenju.

Vozač je isključen iz prometa te je uz optužni prijedlog 22. siječnja doveden na nadležni Općinski sud koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od tri mjeseca.

Izdvojeno


Reci što misliš!