AKTUALNO / VIJESTI

NAPAD NA ULICI

Mladiću koji je nožem izbo 22-godišnjaka određen jednomjesečni istražni zatvor - brutalni zločin počinio je na ulici, a žrtva je jedva preživjela

Mladiću koji je nožem izbo 22-godišnjaka određen jednomjesečni istražni zatvor - brutalni zločin počinio je na ulici, a žrtva je jedva preživjela
Pixabay.com/PIXSELL

Osnovano se sumnja i da je nakon udaljenja s mjesta događaja uputio 49-godišnjem oštećeniku prijetnje koje su kod njega izazvale strah za njegov život, kao i njemu bliskih osoba.

Mladiću u dobi od 20 godina, koji je u subotu nožem izbo 22-godišnjaka nasred ulice, određen je istražni zatvor u trajanju od 30 dana, potvrdili su u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Terete ga za pokušaj ubojstva i prijetnje upućene 49-godišnjaku.

- Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je, 23. siječnja 2022., po primitku kaznene prijave Policijske uprave karlovačke, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (2002.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju i kaznenog djela prijetnje, kažu u ŽDO-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postoji osnovana sumnja, navode, da je osumnjičeni 20-godišnjak, 22. siječnja 2022. na širem području grada Karlovca, nakon svađe s 22-godišnjim oštećenikom, u nakani da ga usmrti, nožem mu zadao više ubodnih rana koje su teške naravi, pri čemu su teže posljedice izbjegnute samo zahvaljujući okolnostima. Osnovano se sumnja i da je nakon udaljenja s mjesta događaja uputio 49-godišnjem oštećeniku prijetnje koje su kod njega izazvale strah za njegov život, kao i njemu bliskih osoba.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog 20-godišnjaka zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage u cijelosti je prihvatio prijedlog i osumnjičenom 20-godišnjaku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Izdvojeno


Reci što misliš!