AKTUALNO / VIJESTI

ODLIČNI UČENICI

World Skills Croatia: Jana Rožić iz MIOŠ-a najbolja u državi u soboslikarstvu, karlovačkim učenicima i dva druga te tri treća mjesta!

World Skills Croatia: Jana Rožić iz MIOŠ-a najbolja u državi u soboslikarstvu, karlovačkim učenicima i dva druga te tri treća mjesta!

U zanatu koji mnogi još uvijek pogrešno smatraju "muškim" za više od 13 bodova bila je bolja od drugoplasiranog!

Jedno prvo, dva druga i tri treća mjesta osvojili su učenici iz škola Karlovačke županije na velikom World Skills Croatia - državnom natjecanju strukovnih škola, održanom od 10. do 12. svibnja u Zagrebu.

Prvakinja Hrvatske postala je učenica Mješovite industrijsko-obrtničke škole Karlovac Jana Rožić u soboslikarstvu, i to itekako uvjerljivo. U zanatu koji mnogi još uvijek pogrešno smatraju "muškim" sa 90.89 bodova od maksimalnih 100 za više od 13 bodova bila je bolja od drugoplasiranog!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MIOŠ ima i viceprvaka, a to je Leon Matko u keramičarstvu i oblaganju, a viceprvakinja Hrvatske je i Martina Radojčić iz Prirodoslovne škole Karlovac, koja je osvojila drugo mjesto u području veterine.

Karlovački učenici osvojili su i tri treća mjesta - "komplet medalja" za MIOŠ zaokružio je Dario Jelenčić u kategoriji arhitektonskih tehnologija, Ingrid Tukarić iz Medicinske škole Karlovac bila je treća u kategoriji zdravstvene njege, a Niko Stojković iz Tehničke škole Karlovac "broncu" je osvojio u kategoriji električne instalacije. 

Nadomak pobjedničkom postolju bili su Adrian Kolak i Vladimir Maslek (MIOŠ, suha gradnja) koji su osvojili četvrto mjesto, peta mjesta u državi osvojili su Leo Mihičinac (Šumarska i drvodjeljska škola, šumarstvo), Ružica Brcković (MIOŠ, pekarstvo) i Mihael Marić (Trgovačko-ugostiteljska škola, ugostiteljsko posluživanje), a šesta Tea Maglić (MIOŠ, frizerstvo) i Antonio Krstić (Srednja škola Duga Resa, multimedija). Dino Šebetić (Trgovačko-ugostiteljska škola, kuharstvo) i Teo Čurjak (Tehnička škola, strojarske tehnike) zauzeli su osmo mjesto.

NAPOMENA: Zbog izuzetno nepreglednih, a i nepotpunih, službenih rezultata ispričavamo se ukoliko smo slučajno nekoga propustili, javite nam i svakako ćemo to ispraviti!

Izdvojeno


Reci što misliš!