AKTUALNO / VIJESTI

NEVJEROJATAN OBRAT

RTL ekskluzivno doznaje - policija pronašla nestalu Laru (15). 'Moja kćer je živa', viknula je mama Kristina ...

RTL ekskluzivno doznaje - policija pronašla nestalu Laru (15). 'Moja kćer je živa', viknula je mama Kristina ...
Privatni arhiv; Nestali.hr

Građani su je primijetili ispred trgovačkog lanca u Velikoj Gorici i javili policiji. Odmah su prenijeli majci sretnu vijest

Upravo pronađena 15-godisnja nestala tinejdžerica Lara Golubić-Trbušić (15) ispred jednog trgovačkog lanca u Velikoj Gorici!

Pred kamerama RTL-ovih reportera Larina majka Kristina Tomac primila poziv je policije koja joj je prenijela najsretniju vijest - da su našli njezinu kćer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moje dijete je živo", povikala je majka pred novinarima. Sav teret svijeta pao je s njenog srca. Kako su majci prenijeli, Laru će ispitati psiholozi, što je uobičajena procedura.

Lara Golubić-Trbušić (15) vodila se kao nestala od ponedjeljka 9. svibnja kada joj se 45 minuta iza ponoći gubi svaki trag. U to je vrijeme viđena na nadzornoj snimci restorana Mime's u Petrinjskoj, gdje se vidi kako u istu skreće sivi automobil, za koji Larina majka misli da se radi o starijem modelu Pola.

Kako nam je potvrdila Larina majka, na snimci se vidjelo da Lara žurno prema automobilu, na sebi je imala crne tenisice, crnu trenirku i "duksericu" te rozi ruksak.

Prije nego je nestala, napustila je stan u središtu Zagreba uzevši od obitelji 250 kuna.

"Brinem se, u panici sam, sve sam institucije digla na noge, nitko mi ništa ne govori", rekla nam je uznemirena majka. Za Jutarnji list ranije je rekla kako su snimke nadzornih kamera izuzete su tek u srijedu, iako je u ponedjeljak oko 4.15 nazvala policiju i rekla da je nestala kćer.

"Odmah je došao policajac, obavio razgovor i odmah je objavljena potraga za Larom. Čula sam kako su svakih deset minuta obavještavali sve policijske postaje da se traga za njom. Ali, sad je, evo, već peti dan…", ispričala je Larina majka Kristina Tomac.

Ona je ujedno skrbnica svog unuka. Larina osmomjesečnog sina. Ispričala je što je sve prethodilo Larinu nestanku pa i to da su s unukom otišli u Dramalj i da su se neplanirano vratili dan ranije, u subotu.

Na stubištu su zatekli dečka za kojeg sumnja da je bio u njihovu stanu. Razgovarali su s Larom normalno, u ponedjeljak se Larin sinčić probudio oko tri ujutro, Larina majka digla se pripremiti mu bočicu, a Lare više nije bilo.

Nazvala je Centar za socijalnu skrb i policiju. Shvatili su da im nedostaje 250 kuna i majčine tenisice.

"Samo želim pronaći svoju kćer. Ako joj je potrebna liječnička pomoć, ma kakva god ona bila, da je dobije dok je živa. U pitanju je mladi život".

Lara je rođena 7. prosinca 2006., slabije je tjelesne građe, na sebi je imala crne platnene šljokičaste tenisice, nosi naušnicu na lijevom uhu i imala je sa sobom rozi ruksak.

Policija apelirala je na sve koji posjedu informacije o njoj da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Inače, ona je već treći član u obitelji koji je nestao. Larina majka ispričala je da je 2008. nestao stric njena pokojna oca koji je živio u Selskoj. Nikad ga nisu našli. Također, 2010. nestao je i Kristinin otac kojeg su našli dva mjeseca kasnije mrtvog. Sumnja da su ga ubili.

Izdvojeno


Reci što misliš!