AKTUALNO / VIJESTI

CIRKAKTIV

Radionice cirkuskih vještina CirkAktiv u Urbanom parku narednog petka - prijave krenule, a broj sudionika je ograničen

Radionice cirkuskih vještina CirkAktiv u Urbanom parku narednog petka - prijave krenule, a broj sudionika je ograničen


Udruge Beton iz Zagreba i KA-MATRIX pozivaju vas na radionice cirkuskih vještina CirkAktiv, koje su na rasporedu 27. svibnja s početkom u 17 sati.

CirkAktiv se sastoji od dvije povezane radionice: Pozicije u društvu i Cirkuske vještine. Na radionicama će biti obrađivane vrijednosti poput komunikacije, solidarnosti, rodne ravnopravnosti, razumijevanja i podrške. Svaka od ovih vrijednosti će biti obrađena u teorijskom kontekstu te prikazana kroz primjer cirkuskih vještina u interakciji sa sudionicima. Na cirkuskim radionicama kroz raznolikost, koja doprinosi jačanju zajedništva, te kroz grupnu suradnju ostvaruju napredak u razvoju kompleksnih cirkuskih vještina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trajanje CirkAktiv događanja je 3 sata i 30 minuta, a zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: [email protected] ili na FB event.

PROGRAM:
+Uvodni cirkuski performans
+Radionica upoznavanja s pozicijama društvenih identiteta s diskusijom
Trajanje: 1h
+Radionica cirkuskih vještina: žongliranje, zračne akrobacije, monocikl…
Trajanje: 2h

Projekt je pokrenula zagrebačka udruga Beton kroz suradnju s Muzejem nasilja i cirkuskim kolektivom Tricycle Trauma. Kroz suradnju osmišljen je program za mlade koji se na kreativan i zabavan način bavi pitanjem ljudskih prava u društvu s ciljem kreiranja ravnopravanog, afirmativanog prostora koji prije svega mlade uključuje u javni dijalog i edukaciju.

Radionice će se održati u Urbanom Parku, a u slucaju kiše u prostoru Male scene HD.
Uz Karlovac, CirkAktiv ove godine gostuje i u Kninu i Osijeku.

Izdvojeno


Reci što misliš!