AKTUALNO / VIJESTI

PRILIKA ZA MLADE

Foto natječaj Šumarske i drvodjeljske škole za fotografe amatere do 18 godina starosti - traži se najfotka arboretuma

Foto natječaj Šumarske i drvodjeljske škole za fotografe amatere do 18 godina starosti - traži se najfotka arboretuma


U okviru Tjedna botaničkih vrtova i arboretuma otvoren je Natječaj za najbolju fotografiju arboretuma Šumarske i drvodjeljske škole Karlovac. Fotografijama može biti obuhvaćena sva priroda, biljke, životinje i ljudi u okruženju arboretuma. U natječaj se mogu uključiti svi fotografi amateri do 18 godina., a svatko može sudjelovati s najviše tri fotografije. Natječaj je otvoren u razdoblju od 23. svibnja do 29. svibnja 2022. godine.

Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail [email protected] s naznakom „Za foto natječaj“ uz navedeno ime i prezime osobe. Po završetku natječaja, 30. svibnja, sve fotografije bit će objavljene na službenoj Facebook stranici škole, a lajkovi na slike prikupljaju se od 30. svibnja do 5. lipnja. Deset fotografija s najvećim brojem lajkova bit će izložene na panoima u ulaznom hodniku škole, a autora ili autoricu fotografije koja po broju lajkova osvoji prvo mjesto čeka i posebni poklon iznenađenja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj ovog natječaja je podizanje svijesti o važnosti parkova, arboretuma i školskih vrtova u očuvanju bioraznolikosti i zaštiti prirode u lokalnoj zajednici.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!