AKTUALNO / VIJESTI

SIGURNOST U PROMETU

U novoj policijskoj akciji na području cijele PU karlovačke utvrđeno 235 prekršaja -najviše "napuhao" 20-godišnji Ogulinac

U novoj policijskoj akciji na području cijele PU karlovačke utvrđeno 235 prekršaja -najviše
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 20-godišnjeg vozača osobnog automobila u Ogulinu, a iznosila je 0,83 promila.


Karlovačka policija je i protekli vikend bila u akciji hvatanja prekršitelja u prometu i kako nam javlja, utvrđeno je 235 prekršaja.

Radi se, naime, o još jednoj preventivno-represivnoj akciji u prometu usmjerenoj na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu i sankcioniranje prekršaja.
                                                      

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tom prilikom utvrđeno je 235 prekršaja, a od toga se tri prekršaja odnose na upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, 102 na prekoračenje brzine kretanja vozila, 47 na nekorištenje sigurnosnog pojasa te 19 na korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kažu u  policiji.
 
Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 20-godišnjeg vozača osobnog automobila u Ogulinu, a iznosila je 0,83 promila.
 
Najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila je 154 km/h na autocesti A1, na dijelu prometnice gdje je ograničenje 100 km/h.

Izdvojeno


Reci što misliš!