AKTUALNO / VIJESTI

Mate Prlić

U neredima s navijačima uhićen i suosnivač Dalmatinskog portala: 'Spavao je. Probudilo ga je ludilo, strka'

U neredima s navijačima uhićen i suosnivač Dalmatinskog portala: 'Spavao je. Probudilo ga je ludilo, strka'
foto / ilustracija

Na Dalmatinskom portalu potvrđena je informacija o uhićenju njihovog suosnivača


Da, istina je. U noći sa subote na nedjelju nakon nereda na autocesti priveden je i Mate Prlić, suosnivač Dalmatinskog portala. Naravno da je prvi dojam nevjerica, jer svatko tko ga poznaje zna da nema šanse da bi on negdje na autocesti nekoga napao i slično. Logično je tek pitanje: kako je onda završio u pritvoru, piše Blaž Duplančić u svom komentaru 'Duplin osvrt', objavljenom danas na Dalmatinskom portalu.

Kako piše Duplančić, kad su došli do mjesta incidenta, Prlić je spavao u autu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Probudilo ga je ludilo, strka, upaljene baklje. Potom su izašli iz vozila i naletjeli na opći metež, nakon kojega se dio vratio u auto, a Mate ne. U vozilu mu je i mobitel ostao. Ono najžalosnije jest da su nastradali brojni koji nikoga nisu ni takli, niti su nereda vidjeli. Naplakali su se od suzavca, a nemali broj ih je, što i snimke potvrđuju, dobio i pendrekom. Tek tako, naletjeli su na pogrešno mjesto u pogrešno vrijeme. Ne želim pravdati nikoga ako je iz čista mira napao policajce, ali u ovom slučaju je sto posto istina da su dobili batine sasvim nedužni ljudi", piše dalje Duplančić. Navodi i da je riječ o moralnoj vertikali, a možda i najispravnijoj osobi koju je

Duplančić piše i da je kroz život upoznao i glavnog ravnatelja policije te da su zajedno bili nogometni suci.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo se nismo sreli, ali pamtim ga kao pozitivnu i prilično elokventnu osobu. Ali, Nikola dragi, koliko si uistinu upoznat sa zbivanjima i postupanjima na terenu? Ponavljam, ne tvrdim da policajci ranije nisu bili napadnuti i ugroženi, zapravo i ne znam konkretno što se na početku svega dogodilo, ali važno je i ono kasnije - jesu li nadrljali i nedužni ljudi koji su poslije naišli? I sada im je određen istražni zatvor", piše Duplančić pa navodi: "Na slikama vidimo da on i ne pokriva glavu - nema zašto jer je ispravan".

Cijeli tekst objavljen je na Dalmatinskom portalu.

Izdvojeno


Reci što misliš!