AKTUALNO / VIJESTI

OGLASIO SE HŽ

Nakon konduktera iz Šibenika, HŽ-u na posao nije došao ni strojovođa iz Križevaca. Vlak kasnio 77 minuta

Nakon konduktera iz Šibenika, HŽ-u na posao nije došao ni strojovođa iz Križevaca. Vlak kasnio 77 minuta
Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog radova putovali su autobusom pa su trebali presjesti na vlak, no to se nije dogodilo skoro

Hrvatske željeznice oglasile su se oko posljednjeg incidenta s kašnjenjem vlaka i to nakon što, nakon sličnog slučaja iz Šibenika gdje na posao nije došao kondukter, u Križevcima isto učinio strojovođa.

"Ispričavamo se putnicima vlaka 770 zbog kašnjenja vlaka u polasku iz kolodvora Križevci. Danas 20. lipnja 2022. vlak 770 nije krenuo iz kolodvora Križevci u 6.23 sati jer strojovođa nije došao na vrijeme na posao. Zbog toga je vlak 770 iz Križevaca krenuo sa 77 minuta kašnjenja", ističu za 24 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećaju pritom i kako je zbog radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo zatvorena je za promet između kolodvora Križevci i Mučna Reka te između kolodvora Koprivnica i Drnje do 20. lipnja u 21.30 sati. U tom razdoblju putnike na relacijama Križevci – Koprivnica i obratno, Gyekenyes – Koprivnica – Zagreb GK, Križevci – Koprivnica – Kloštar i obratno, Gyekenyes – Koprivnica – Križevci, Križevci – Gyekenyes te Koprivnica – Gyekenyes umjesto vlakova prevoze autobusi.

Naime, zbog toga su putnici za Zagreb i u ponedjeljak čekali drugi vlak, a onda i strojovođu koji je, kako tvrdi čitateljica za 24 sata trebao stići autobusom kojim su putovali i oni, od Koprivnice do Križevaca.

"S obzirom na kašnjenje vlaka 770, HŽ Putnički prijevoz će putnicima vratiti novac za karte. Kako bi ostvarili povrat novca, putnici trebaju poslati mail na [email protected]", zaključuju iz HŽ-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!