AKTUALNO / VIJESTI

I TO JE PROBLEM?

Medved morao kao i drugi čekati na granici, tražili ga i dokumente. Sada zbog toga policajac ide na stegovni sud

Medved morao kao i drugi čekati na granici, tražili ga i dokumente. Sada zbog toga policajac ide na stegovni sud
Josip Regovic/PIXSELL

Postoji sumnja da je došlo do propusta u radu jednog policijskog službenika koji je tog dana bio zadužen za organizaciju rada na graničnom prijelazu

Bizaran slučaj dogodio se prije mjesec dana na graničnom prijelazu Županja - Orašje, a sada će zbog toga jedan policajac na stegovni sud.

Ministar branitelja Tomo Medved morao je čekati u redu da bi prešao granicu. Međutim on nije kao i svi ostali građani Republike Hrvatske te će samo zato što je Medved čekao na granici, najmanje jedan policijski službenik završiti na stegovnom sudu, neslužbeno doznaje Telegram.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve se desilo sredinom svibnja, prelazak ministra preko granice bio je najavljen te je on trebao, kako je to u slučaju sa štićenim osobama i diplomatskim predstavnicima stranih država, granicu prijeći bez čekanja. To je ustvari prioritetni prelazak državne granice, ali došlo je do problema.

Na graničnom prijelazu između Hrvatske i BiH, ministar, njegov vozač i osiguranje morali su čekati da vozila ispred njih prijeđu u BiH, a tek onda oni.

Izdvojeno


Reci što misliš!