AKTUALNO / VIJESTI

pijan i drogiran

Nenad Periš nakon rezultata obdukcije njegova sina: 'Tajnu je ponio u grob. Bio je sportaš'

Nenad Periš nakon rezultata obdukcije njegova sina: 'Tajnu je ponio u grob. Bio je sportaš'
PIXSELL

Testiranjem je utvrđeno kako je u tijelu utvrđena prisutnost toksičnih koncentracija amfetamina uz prisustvo etil-alkohola

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja za kojim se tragalo više od četiri mjeseca u Beogradu, a čije je tijelo naposljetku pronađeno u Dunavu oglasio se nakon što su u javnost izašli rezultati obdukcije. Pokazali su naime da je Matej bio drogiran i pijan.

Nenad Periš za Telegraf govori: "Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odnio u grob. Ne znam što se dogodilo u Gotiku, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesretan slučaj. On je bio sportaš. Vjerujem tužiteljstvu".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, testiranjem je utvrđeno kako je u tijelu utvrđena prisutnost toksičnih koncentracija amfetamina uz prisustvo etil-alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima.

Više tužiteljstvo u Beogradu reklo je i da smrt Splićanina Mateja Periša u Beogradu nije kazneno djelo. Obdukcijom tijela utvrđeno je kako ne postoje ozljede kostiju glave, vrata, trupa i udova.

Izdvojeno


Reci što misliš!