AKTUALNO / VIJESTI

gdje će im duša

Uhićen dvojac koji je u Lici opljačkao i ozlijedio 91-godišnju baku - tužiteljstvo od suca istrage u Karlovcu za njih traži istražni zatvor

Uhićen dvojac koji je u Lici opljačkao i ozlijedio 91-godišnju baku - tužiteljstvo od suca istrage u Karlovcu za njih traži istražni zatvor
foto ilustracija - Pixabay.com

Žena je ušla u bakinu kuću i ukrala joj novčanik, a muškarac ju je čekao u vozilu

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je provelo dokazne radnje prvih ispitivanja uhićenih hrvatskih državljana (1974. i 1977. godište) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe te za njih od suca istrage Županijskog suda u Karlovcu traži istražni zatvor.

- Postoji osnovana sumnja da su osumnjičena 47-godišnjakinja i osumnjičeni 45-godišnjak 23. lipnja 2022. na području mjesta Bakovac (Gospić), s ciljem da se domognu tuđih predmeta i tako se okoriste, osobnim automobilom došli u dvorište 91-godišnje oštećenice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovano se sumnja da je 47-godišnja osumnjičenica ušla u kuću i nakon pretraživanja uzela novčanik s novcem i osobnim dokumentima, pri čemu je osumnjičena 47-godišnjakinja lakše ozlijedila oštećenu 91-godišnjakinju. Osnovano se sumnja da je 45-godišnji osumnjičenik čekao 47-godišnju osumnjičenicu u dvorištu kuće, nakon čega su se zajedno udaljili automobilom odnoseći sa sobom otuđene predmete, kažu u tužiteljstvu.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je, po provedenim dokaznim radnjama, u odnosu na osumnjičene 47-godišnjakinju i 45-godišnjaka predložilo sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Izdvojeno


Reci što misliš!