AKTUALNO / VIJESTI

pokušaj ubojstva

Muž u Petrinji autom pregazio ženu: ‘Čim ju je vidio na ulici, zaletio se u nju. Izgledalo je grozno‘

Muž u Petrinji autom pregazio ženu: ‘Čim ju je vidio na ulici, zaletio se u nju. Izgledalo je grozno‘
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Muškarac je vozilom pokušao ubiti vlastitu suprugu s kojim je u posljednje vrijeme bio u zavadi

Grozan zločin dogodio se jučer na području Petrinje. Sve ukazuje, javili su danas u popodnevnim satima iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, da se 69-godišnji muškarac jučer namjerno zaletio automobilom u 60-godišnju ženu dok se, njemu okrenuta leđima, šetala kolnikom, piše Jutarnji.hr.

- Zbog teškog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 60-godišnje žene, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjakom. Njega se sumnjiči da se u nedjelju, 26. lipnja, u prijepodnevnim satima, u ulici Pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji, automobilom zaletio u oštećenu koja se kretala kolnikom, okrenuta njemu leđima. Od udarca oštećena je odbačena na zemljanu površinu. Liječnička pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede - javili su iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku sisačke policije.

Jutarnji list doznaje da je muškarac vozilom pokušao ubiti vlastitu suprugu s kojim je u posljednje vrijeme bio u zavadi, te navodno nisu živjeli skupa.

On ju je uočio na ulici te svojim "Golfom Peticom" svom silinom udario u jadnu ženu. Iako je isprva sve izgledalo kao prometna nesreća, ubrzo su se prometnim policajcima na mjestu događaja pridružili pripadnici kriminalističke policije, te je umjesto prometne nesreće istraživano kazneno djelo pokušaja ubojstva.

Izjavu očevidca pročitajte na portalu Jutarnjeg.

Izdvojeno


Reci što misliš!