AKTUALNO / VIJESTI

NARUŠIO UGLED STRANKE

Stranka ekspresno reagirala! Stjepan Turković više nije član HDZ-a, cijeli slučaj komentirala i županica Furdek Hajdin

Stranka ekspresno reagirala! Stjepan Turković više nije član HDZ-a, cijeli slučaj komentirala i županica Furdek Hajdin

Napominjemo kako gospodin Turković nije bio obnašatelj stranačkih funkcija u županijskoj i gradskoj organizaciji, poručuju iz HDZ Karlovačke županije.

Nakon što je policija danas provela kriminalističko istraživanje protiv Stjepana Turkovića i njegovog sina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja, reagirao je i županijski HDZ. Pokrenuli su postupak njegova isključenja iz stranke, ali ih je on preduhitrio.

Kako odgovaraju na upit KAportala, nakon saznanja o djelovanju gospodina Stjepana Turkovića koje je prouzročilo štetne posljedice za ugled stranke, predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić i predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca Damir Mandić pokrenuli su postupak bezuvjetnog isključenja iz Hrvatske demokratske zajednice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U međuvremenu je gospodin Stjepan Turković podnio izjavu o istupanju iz članstva HDZ-a čime se obustavlja i gore navedeni postupak. Napominjemo kako gospodin Turković nije bio obnašatelj stranačkih funkcija u županijskoj i gradskoj organizaciji, poručuju iz HDZ Karlovačke županije. 

Na naš upit, županica Martina Furdek Hajdin komentirala je kako je iz medija upoznata sa situacijom te da bez zadrške osuđuje počinjenje krađe, kao i svako drugo kršenje zakona. 

- Dajem podršku svim institucijama koje su nadležne utvrditi okolnosti i činjenice počinjenja te sankcionirati odgovorne osobe, dodaje Furdek Hajdin.  

Izdvojeno


Reci što misliš!