AKTUALNO / VIJESTI

FOTO, VIDEO

Pogledajte kako izgleda mjesto stravične prometne nesreće kod čvora Novigrad, stigle nove informacije iz policije, reagirali i iz HAC-a

Pogledajte kako izgleda mjesto stravične prometne nesreće kod čvora Novigrad, stigle nove informacije iz policije, reagirali i iz HAC-a

Od 14:20 sati promet je pušten u oba kolnička traka.

HAC je objavio priopćenje nakon teške prometne nesreće na autocesti A1 u kojoj je prijepodne kod čvora Novigrad na Dobri u smjeru Zagreba poginula jedna osoba, a sedmero ozlijeđenih prevezeno je u bolnicu. 

- Uprava i radnici Hrvatskih autocesta iskreno suosjećaju s obitelji stradale osobe te ovim putem izražavamo duboku sućut, a svim ozlijeđenima želimo brz oporavak, poručili su.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do 14:20 sati autocesta je bila zatvorena za sav promet između čvorova Novigrad i Karlovac, te je bilo otežano putovanje na ovoj dionici autoceste A1. 

Iz HAC-a su pozvali građane i apelirali:

- Zadnjih dana svjedoci smo čestih prometnih nesreća te apeliramo na sve korisnike da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se jedino odgovornom vožnjom može sigurno stići do cilja.

Iz policije je stigla i službena potvrda kako je u prometnoj nesreći na A1, kod čvora Novigrad, u smjeru sjevera, smrtno je stradao 46-godišnji državljanin Slovačke, dok se u zdravstvenoj ustanovi na liječničkom pregledu nalazi 7 osoba.

Pogledajte u nastavku video i fotogaleriju s mjesta nesreće.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!