AKTUALNO / VIJESTI

PROMET NORMALIZIRAN

Donosimo detalje upravo završenog očevida stravične nesreće na autocesti, poznato i zdravstveno stanje sedmero ozlijeđenih osoba

Donosimo detalje upravo završenog očevida stravične nesreće na autocesti, poznato i zdravstveno stanje sedmero ozlijeđenih osoba

Pričekat će se rezultati alkotestiranja, bit će u daljnjem tijeku naložena i prometna vještačena, kao obdukcija tijela preminule osobe, izvijestio je zamjenik županijske državne odvjetnice Bruno Kolaković.

Završio je očevid trostrukog sudara na autocesti A1 kod čvora Novigrad na Dobri u kojoj je poginuo 46-godišnji, a sedam je osoba ozlijeđeno te je poznato da se za izazivanje nesreće sumnjiči vozača slovenske registracije.

Kako je za Hinu rekao zamjenik županijske državne odvjetnice Bruno Kolaković, protiv državljanina Republike Slovenije bit će karlovačkom Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće iz nehaja i to nesreće sa smrtno stradalom osobom te s velikom materijalnom štetom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prve informacije s očevida ukazuju na nepropisno mijenjanje prometne trake na autocesti, no kao i u svakom drugom takvom predmetu, pričekat će se rezultati alkotestiranja, bit će u daljnjem tijeku naložena i prometna vještačena, kao obdukcija tijela preminule osobe, rekao je Kolaković.

U sva tri automobila, slovenskih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka bilo je po više osoba, ali nitko od sedmero ozlijeđenih, kako je rekao dežurni kirurg Suad Crnica, nije teško ozlijeđen, odnosno nitko od njih neće biti hospitaliziran.

Ponovimo kako se nesreća dogodila jutros u 10,30 sati na 51. kilometru autoceste kod čvora Novigrad na Dobri. Promet je od 10.30 do 13.25 bio u smjeru Zagreba u potpunom prekidu, potom su se uz posebnu regulaciju vozila propuštala jednim kolničkim trakom. Od 14.20 sati promet je otvoren u oba smjera.

Izdvojeno


Reci što misliš!